Werise

Podnikáte s oblečením? Konkurencia je veľká. Povedzte svetu o tom, v čom ste iní. Dostatočný priestor dostanete v PR článkoch na našom webe.

Varenie kazdy deň

Varíte radi? Ja varím strašne veľa a na každý deň. Občas mi zostane jedlo aj na druhý deň, tak to mám takzvane „voľno“ a nemusím variť. Ale väčšinou ti tak nie je a naozaj varím každý deň, pretože mám rada, keď je jedlo čo najchutnejšie a hlavne najčerstvejšie. V kuchyni sa musím cítiť dobre, inak by som v nej logicky nemohla stráviť toľko času. Často som tu aj tri hodiny, keď sa piplám s jedlom, čo potrebuje detailnú prípravu a jednoducho sa varí dlhšie. A práve pri varení mi pomôže osvetlenie kuchynskej linky. Pokiaľ ho nemáte, je to veľká chyba a mali by ste to čo najskôr napraviť. Osvetlenie vám totiž varenie celkom uľahčí. Bez neho si pokazíte oči a nebudete dobre vidieť na to, čo varíte. A to je zle.

k

A tu je pár najobľúbenejších jedál, ktoré najradšej varím:

Špenát s vajíčkom a zemiakmi – špenát je niečo, čo som milovala odmalička a trvá to až dodnes. Navyše je to taká zdravá a rýchla varianta jedla a keď sa ponáhľate napríklad do práce, tak nie je čas na vyváranie. A okrem toho, že špenát telu prospieva, tiež veľmi dobre chutí a preto si ho varím tak často.

Brokolicová polievka – kto nikdy nejedol brokolicovú smotanovú polievku, mal by to rýchlo napraviť, pretože o moc prichádza. Taká brokolicová polievka patrí do „zelených zdravých jedál“ a je výborná v kombinácii so smotanou, ktorá ju krásne zjemní.

juchyn4

Guláš s hovädzím mäsom – hovädzie mäso veľmi nemusím, ale keď je v guláši, tak chutí výborne. Ja si ale zásadne do guláša dávam naozaj veľa cibule – jednak kvôli tomu, aby som predišla rôznym chorobám ako je chrípka a tiež pretože mi cibuľa odjakživa veľmi chutí. A guláš bez cibule jednoducho pre mňa nie je guláš a bodka.

Špagety – jednoduché jedlo, ktoré chutí veľmi dobre a zasýti. Jeho príprava nie je nijako náročná a zvládne to každý začiatočník. Dobrú chuť! Tak pustite sa do toho aj vy.

Category Nezařazené