Werise

Podnikáte s oblečením? Konkurencia je veľká. Povedzte svetu o tom, v čom ste iní. Dostatočný priestor dostanete v PR článkoch na našom webe.

Nuru gél

Nuru masáže sú masáže, ktoré pochádzajú, z Japonska. Sú erotického typu a sú s obľubou praktizované po celom svete. Predovšetkým, ich veľmi veľká obľúbenosť narástla v Ázii. Nuru masáže patria pod veľmi staré umenie, filozofiu, náboženstvo a učenie, ktoré sa nazýva tantrizmus. Toto veľmi staré učenie pochádza z Indie. Tantrické masáže a nuru majú toho veľmi veľa spoločného. No prečo? Je medzi nimi jeden hlavný rozdiel. A to taký, že masérka alebo masér pri nuru masáži využíva špeciálne pripravený gél, ktorý sa volajú nuru gél. Tento gél dal pomenovanie masáži.

masáž

Tantrické masáže a tantrizmus vychádzajú z veľmi starého indického učenia, náboženského smeru, filozofie, spôsobu života a celkového učenia jedného z najväčších, najrozmanitejších, najpopulárnejších, najobľúbenejších, najvyhľadávanejších, náboženstiev, ktoré sa volá budhizmus. Ako už bolo spomínané, nuru masáže využívajú gél, ktorý sa pripravuje špeciálne na tento účel. Vyrába sa z morských rias a nemá žiadnu charakteristickú vôňu, zápach, ani farbu. Má skvelé hydratačné vlastnosti a ja vytvorený čisto na prírodnej báze. Tantrické masáže okrem iného sú úzko prepojené s astrologickými záležitosťami.

muž

Astrológia nie je veda ani nič, čo by bolo vedecky podporované. Avšak veľmi veľa ľudí vďaka nej vie určiť množstvo informácií o ostatných. Astrológiu tvorí zverokruh celkom z 12 znamení, a to býk, blíženci, rak, lev, panna, váhy, škorpión, strelec, kozorožec, vodnár, ryby. Znamenia zverokruhu začínajú od jarného bodu a ako prvým astrologickým znamením zverokruhu baran. Každé z týchto znamení je niečím výnimočné. A každý človek, ktorý sa narodí, dostane do vienka, charakteristické vlastnosti, ktoré sa spájajú so znamením, ktoré mu vybral sám vesmír. Nuru masáže ponúkajú jedinečný erotický zážitok, ktorý vám prečistí telo, nabudí čakry.